tirsdag den 17. marts 2009

Fedtfattig kyllingesalat

Denne salat er god til en julefrokost, eller resten af året som en god frokost sammen med groft brød. Den kan holde sig et par dage i køleskabet.

WW-point ved 4 prt. med den fedtfattige dressing - pr. portion 5p

Ingredienser
500g kyllingefilet eller -bryst
2 dl hønsebouillon
250g champignon
15g smør el. flydende margarine
2-3 tsk karry
salt og peber
1 rød peberfrugt
150 g ærter
Salat

Dressing - den fedtfattige
150g Cheasy Fraiche 9%
1 spsk Maizena Madlavningsfløde
1-2 spsk citronsaft
salt og peber

Dressing - til julefrokosten
75 g mayonaise
1 spsk piskefløde
1-2 spsk citronsaft
salt og peber

Sådan gør du
  • Læg kyllingekødet i en gryde med varm bouillon og lad det simre under i låg i 15 min. - til det er mørt. Lad kødet afkøle i bouillonen.

  • Rens champignonerne og skær dem i skiver. Steg dem på en pande med smør og karry og krydr med salt og peber. Hæld dem over på en tallerken og lad dem afkøle.

  • Rens peberfrugten og snit den i tynde strimler. Gør ærterne klar.

  • Rør dressingen sammen og rør karrysvampene i. Smag til med citronsaft og salt og peber. Skær det afkølede kyllingekød i små stykker og vend dem i dressingen sammen med peberfrugt og ærter.

  • Anret i en skål foret med salat.

Ingen kommentarer: