WW-point ved 4 prt. med den fedtfattige dressing - pr. portion 5p
Ingredienser
500g kyllingefilet eller -bryst
2 dl hønsebouillon
250g champignon
15g smør el. flydende margarine
2-3 tsk karry
salt og peber
1 rød peberfrugt
150 g ærter
Salat
Dressing - den fedtfattige
150g Cheasy Fraiche 9%
1 spsk Maizena Madlavningsfløde
1-2 spsk citronsaft
salt og peber
Dressing - til julefrokosten
75 g mayonaise
1 spsk piskefløde
1-2 spsk citronsaft
salt og peber
Sådan gør du
- Læg kyllingekødet i en gryde med varm bouillon og lad det simre under i låg i 15 min. - til det er mørt. Lad kødet afkøle i bouillonen.
- Rens champignonerne og skær dem i skiver. Steg dem på en pande med smør og karry og krydr med salt og peber. Hæld dem over på en tallerken og lad dem afkøle.
- Rens peberfrugten og snit den i tynde strimler. Gør ærterne klar.
- Rør dressingen sammen og rør karrysvampene i. Smag til med citronsaft og salt og peber. Skær det afkølede kyllingekød i små stykker og vend dem i dressingen sammen med peberfrugt og ærter.
- Anret i en skål foret med salat.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar